perjantai 18. kesäkuuta 2010

Muutuvat tilanteet ...

Piia on pitkään puhunut, ett nyt vihdoinkin ne synttärit pidettäis heillä kotona, mutt aikapula siivota koti juhla kuntoon, ilmeisesti johtii siihen, ett ne vietetäänkin meillä. Muuten hyvä, mutt kuka siivoais meillä?

Onneksi Tiina riensi apuun, kun äiti pyysi.:D Tiina ja Jesse siivosi Annan ja Mattiaksen huoneen sillä aikaa, kun tein porukoille ruokaa, sitt sainkin siivottu ja pestyä vessan-,keittiön- ja olkkarin lattiat. On meillä vieläkin siivottava ja järjestettävä vaikka muille jakaa, mutt ainakaan ei jää lattian kii ;)

Onneksi tällä kerta ei tarvitse stressata tarjoilusta sillä Piia lupasi hoitaa sen. Paitsi, ett ostoslista ei oo tietenkään kaupassa mukana, joten puhelimen kauttaa yhdessä mietimme, mitä sieltä pitikin tuoda. No, huomenna voi vielä paikata, jos jotain unohtui.

Paulin ja Kamillan tilanne on vielä avoin. Eilen aamulla, päivällä ja vielä kuuden aikoihin Kamilla ja Pauli oli tulossa tänään meille, mutt sitt tapahtui jotain ja hän perutti tulonsa ja illan vielä venytessä ilmoitti, ettei Paulikaan tuu. No nyt ilmeisesti Pauli on tulossa huomenna mun kyydillä, kun palaan Temppelistä. Mutt sen näkee sitt huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti