sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Päivän kahdet kasvot

Aamulla herätys sängystä pois,aamusta päivä alkaa...
Meillä aamut alkaa "äiti saanko muroja" lauseella ja jos se ei tehoo, niin perään tulee "nousee joo" Anna on yleensä aina ensimmäinen, sitten herää Mattias ja sitten loput.

Tänään olimme kirkolla jälleen ajoissa. Aaltoja, kiitos! Sakris oli erikoinen lähetystyö-aiheinen. Puheitta pitivät Hyvinkäällä palveleva lähetyssaarnaja, huomenna lähetystyöhön lähtevä veli Happonen, lähetystyöstä juuri palanut sisar Rönnberg.

Lastenhuoneessa oli vain Anna ja Mattias. Oppiaihena meillä oli "Jeesus Kristus loi meille tämän maa", joten aiheeseen sopii hienosti tutkimusretki pihalle, jossa tutkimme puita ja kukkia ja tutkimusmatkan löytöaarteina mukaan tuli pari käpyä :D

Loppupäivä ei sujunut sitten niin hienosti, kun olisi tahtonut. Muhun iski joku aivan älytön väsymys. Sain kyllä nukuttu päikkärit, mutt ei niistä ollut mitään apua ja kun pöytään kattauksen ei herunut apua, niin riita oli valmis.

Ja sovinnosta ei tietoakaan tai no joo meidän perheen tavalla, kun asiasta ei keskustella niin se lopulta unohtuu ja sitt se on sillä selvä. Ainakin muiden mielestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti