lauantai 19. kesäkuuta 2010

Juhlamieltä

Se ei riittänyt, ett tuli valvottu turhaan pitkään, niin Mattiaksen uudelleen nukuttaminen oli yhtä tuskaa ja lopulta hän päätyikin nukkumaan meidän sänkyyn. Mitä tarkoittaa, etten todellakaan ollut ajokunnossa saatika Temppelipalvelukunnossa. Harmittaa, sillä viimeksi olin temppelissä odottaessani Anna, mutt eiköhän meiltäkin nämä taudit joskus helpottaa, ett voi hyvin mielin lähtee Temppelin, miettimättä miten joku täällä voi.

Aamu meni jeesatessa Piia pulla- ja kakku tekopuuhissa. Sitten ajoitimme kauppareissu Paulin ja Kamin aikataulun mukaan ja haimme heidät bussipysäkiltä kyytin.

Piia vieraiden mukana tuli koira, ja täytyy sanoo, ett Imppu ja Sasu yllättivät käytöksellään meikäläistä. Piti oikesti alista molemmat valtani alle, ennen kun ymmärsivät rauhoittuu ja totella.

Itse juhlat sujuivat mukavissa grillausmerkeissä ja Piian leipoma kakku oli nappisuoritus. Anna puolestaan ihastui Jaffakekseihin.

Saunomisen ja pienten nukuttamisen jälkeen piti tietysti katsoa telkkarista Ruotsin Kruunuprinsessan häitä :P Kyll oli kaunis morsian ja onnellinen hääpari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti