lauantai 5. kesäkuuta 2010

Leirille lähtö

Aamulla oli koululaisilla kevätjuhla ja todistusten jako. Ihan saajansa näköiset todistukset tuli. Hiukan harmitti, kuin Tainalla,muuten niin hienon todistuksen yksi kurssi oli hylätty ja sekin ihan turhaan, yksi tettitehtävä oli tekemättä ja siksi opinto-ohjauksesta tuli hylätty. Mutta saapi kuulemma sen korjattu, kun tekee sen tehtävän kesän aikana.

Piian, viikon ompeluprojekti huipentuu tänään, oman tiipin pystytyksen Ruotsinpyhtään rendeelle.Tehtävä koetteli hermoja, avioliittoa ja ompelukonetta, sekä ompelukonen neuloja. Onneksi vain ompelukonen neulat taipuivat paineen alla, eivätkä kestäneet.

Kokopäivä meni pakkamisen, viime hetken ompeluihin. Leirille meidän perheestä lähti kolme tiipillistä porukka: Jama, Taina ja Benjamin asustelee meidän isossa tiipissä, Jesse ja Tiina meidän pikku tiipissä ja Piia ihka omassa tiipissään :D Minä jäin kotiin pikku räkänokkien pyyhkijäksi ja koira ja kissa vahdiksi.

Leiriläisten lähdettyä, Anna heräsi päikkäreiltään ja suru oli iso, kuin "kaikki lapset" olivat hävineet. Ei kelvanneet selitykset ja silitykset, kun itkun ja kynelten keskeltä kuului vain lohduttomat sanat " ei lähdetä retkelle Hyvinkäälle"...Onneksi ruoka, Tottoro ja sauna toi lohdun pikku ihmiselle ja pahamieli unohtui :)

Koska luulin heidän lähtevän leirille jo aamupäivällä, kävin lenkillä Tiinan kaa jo aamusta. :D
eli 2/30 on hoidettu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti