maanantai 7. kesäkuuta 2010

Aina saa suunnitella

Päivälle olin suunitellut, kiiretöntä aamupäivä. Päikkärit ajoitetaan n. yhdeksi, hierojalla käynti ja illalla perheilta.

Toteutus:
Klo 8 soi puhelin, olin juuri valmistamassa lapsille aamiaista. Tiesin, jo ennen kuin vastasin mitä asia koski. Avain pitää viedä rakennusmestarille. Ei auttanut itku markinoilla. Lapsille aamiainen nassuun, vaatetta niskaan ja menoksi. Ajomatka sujui yllättävän helposti ja 103km ja kahden tunnin päästä olimme jälleen kotona. Siinä meni aamu päivä.

Ja koska Mattias tietysti nukkui matkan aikana, päikkärit yhden aikaan sai unohtaa... Otamme käyttöön suunitelma B, puisto! Eli palumatkalla Helsingistä, pistäydyin Tarjoustalossa hiekkalelujen ostoksilla ;)

Sitten pikaisesti lapsille ruokaa ja sitten puistoon kokeilemaan uusia heikkaleluja... Anu jo odotteli meitä, kun saavuimme heidän kodille. Rattaat esiin ja eikun menoksi... Puistossa en kauan kerinnyt olla, kun piti lähtee kävelee hierojalle... Tunnin makoilun jälkeen, palasin sama tietä kun tulinkin, enkä edes eksynyt :D

Puolen toista tunnin riekkuminen puistossa otti voimille ja mikäs parempi paikka päikkäreille kuin auto. Tällä kerta siellä nukkui molemmat Anna ja Mattias.

Loppupäivä sujui yllätyksittä ja perheiltakin tuli pidetty ;D

Huomasitteko lenki? Kyllä se sisältyi päivään ;)

eli 4/30 ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti