keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

6/30...

Oon niin väsy, ett jatkan huomenna...mutt lenkillä on käytyy, niin autolla kuin jaloinkin :D
Tainalle löytyi kenkulat...

Eli päivän tapahtumat parin päivän viivellä:

Jama tuli ja meni, töitäkin teki :D No jossain vaiheessa minäkin pääsen sinne Ruotsinpyhtäälle!

Aamupäivän piristyksestä vastasi Helena, Mattiaksen ihana kummitäti :D Helena toi mukanaan kirpputori löytöjä pienemmille ja mulle pelargonian, jolle meinasi käydä huonosti jo heti kättelyssä. Meinasin laittaa sen roikkumaan ovenpielen, kun sitt huomasin, ett ne kukkaripustimet, olikin poistettu, laskin kukan portaille ja lähdin sisälle pyytämään Jamalta jotain viritystä kukalle. Sillä välin Mattias kerkesi ovesta ulos ja bongasi kaunin kukkaani ja alkoi samantein innosta puhkuen trimmata pikkukätössillään kukkasta uuten uskon, onneksi kerkesimme väliin.

Viiden aikoihin lähdin hakee Taina Rihimäeltä ja samalla piipahdimme Hyvinkäälle kauppoihin kenkäostoksille ja heti ekasta kaupasta löytyi sopivat :) Tainalle löytyi punanahkaiset kävelykengät puolen hintaan (12,90) ja mustat nauharemmisandaalit (29,90). Onneksi neiti suostui koittaa ne punaiset kengät jalkansa, kun väitti niitä ensin liian pieniksi (37 ja jalan kooksi väitti 38), mutta niin kuin me kokeneimat kenkäostajat tiedämme kooissa on eroja ja nämä osottautuivat niin mieluisiiksi, kuin myös sopiviksi. ;)

Itselleni ostin puolipohjalliset(4,50) sisäpohjasta kuluneisin lempipistokkaisin. Ne täytikin viedä suutarille ja kysästä voiko hän ne vielä pelastaa, muuten täytyy tyytyä puolipohjallisvirityksiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti