tiistai 6. heinäkuuta 2010

Häämatka...

Herra huu-uu-u, tais olla tänään rouva huu-uu-u.

Väsy-väsy- västäräkki. Ensin yöllä sänkyyn kiipesi Mattias, no hänen kanssa vielä kykeni nukkua, mutta kun Anna tuli sänkyyn, nukkumisesta ei tullut mitään. Lopulta nukahdin jalkapäätyn, kun en muuallekkaan enää mahtunut (no oisin mä voinut mennä Annan sänkyyn, mutt meni se noinkin)

Aamulla olin äreä, mutta päivän mittaan sitt helpotti, varsinkin kun molemmat höpönassut nukkuivat ylipitkät päikkärit. Onneksi kuiteskin molemmat ovat jo nukkumassa.

Tiina ja Jesse toi Gobbon ja Gerbiilit hoitoon, yöllä he lähtevät Sardiniaan häämatkalle :D Onnelliset!

Meidän häämatka on vielä pitämättä, mutt kolmen vuoden päästä on meidän 25v hääpäivä, silloin voisimme lähteä häämatkalle, minneköhän sitä menisi? Siinä se valinnan vaikeus sitten onkin. Yritin hiukan googlettaa erillaisia vaihtoehtoja ja niitä on paaaljon.

Ja kun ei ole matkustellut, niin ei oikein tiedä minkälaisen matkan sitä haluaisi. Rantaloma, näihtävysloma, kaupunkiloma, vaellusloma, risteily... kokohoito, puolihoito...No sen sentään tiedään, että ruoka pitää olla valmiina, mä en kokisi loma lomaana, jos tartee valmistaa sapuskaa...

Mutt oli se matka sitt minkälainen tahansa, niin tärkeintä olisi kahdestaan olo, häämatkalla ehkä tärkeintä on kiirettömyys, toisiinsa syventyminen ilman aikatauluja, jos halua viettää päivän loikkoileen niin sitten loikkoilee ja niin pois päin...

Kolmen vuoden päästä Anna on 5,5 ja Mattias 4, hui kun ne onkin silloin jo isoja, ett kyllä ne sitten pärjää isompien hoivissa. Onko se sitten Piia(26), Pauli(24), Tiina(22) tai Taina(18) O.O ja Benkukin on silloin jo 15v. Kyllä ne pari viikko keskenänsä pärjää, sillä tahtoisin, että se olisi kahden viikon reissu,koska takais nimen oman sen kiirettömyyden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti