torstai 5. elokuuta 2010

Pieni yksisarvinen

keskiviikko 28.7.2010

Aamupäivä sujui pyykin pesulla ja altaan pumppaamisella. Hikinen urakka!

Mattiaksen nukahdettua päikkäreille,kannoin altaasen 26 sangollista vettä.

Tiina on taas kipeä, mutt on sen verran parempi,että tänään ääni jo kulki, joen hän soitti mulle. Siitä tulikin sitten maraton puhelu, kuinkas muutenkaan ;D. Heidän 12kk tehtävä meni vähään mönkään, eli sitä ei hoidettu eilen :(

Illalla sitten tapahtui haaveri,olin Mattiaksen kaa pihalla ja juorusin Piian kaa, Mattias leikkii kolmipyöräisellä: työnteli sitä, kiipeili kyytin ja takaisin. Sitt ihan yllätäin, kun Mattias istui pöyränpäällä ihan rauhassa pyörä kaatui ja Mattias mätkähti otsa edellä maahan, tuloksena aivan järkyttävä kuhmu. Poika syliin ja juoksujalka sisälle, herne-maissi-paprikapussi pakkasesta pyyhkeseen ja otsaan. Sinä se sylissä sitten rauhoitui alkoi nuokkua. Musta se oli pelottava reaktio, joten me lähdetiin tk:hon, en edes soittanut sinne.

Tk:ssa hoitaja putsas ihon kuhmun päältä ja laittoi hopea sisältävän lappusen otsaan ja jättikokosen laastarin päälle.Saa olla paikalla pari päivä. Palu matkalla Mattias sitten sai nukahtaakin ja pari tuntii se sittten nukkuikin, mutta meni kuiteskin yöunille jo kymmenen maissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti